IRISH WHISKEY zrnková káva, 50g

73 

Katalogové číslo: 00390050 Kategorie:
Značka: Manu cafe

Popis

Když se horká kávová zrnka ocitnou v oparu třikrát destilované lihoviny ze země luk a vřesovišť, vznikne lahůdka, které nelze odolat. Důkazem je aromatizovaná káva Irish whiskey, která vašim ranním startům dodá patřičný pohon, odpoledním siestám pak žádaný klid. Vychutnejte si ji jako espresso, latte nebo cappuccino.

Časté otázky

1️⃣ Kolik stojí IRISH WHISKEY zrnková káva, 50g

Cena za IRISH WHISKEY zrnková káva, 50g je 73 Kč. Víme, že si ceníte kvalitních výrobků, a právě to vám chceme nabídnout. U nás najdete to nejlepší, co trh nabízí v oblasti vašeho zájmu. Produkty jsou pečlivě vybrané, aby byly vždy vynikající kvality. Náš tým je složen z odborníků, kteří vám rádi poradí a pomohou vám najít to, co hledáte. S výrobky si můžete být jisti, že si přinesete do života opravdovou radost. Objednejte si ještě dnes a nechte se unášet vůní a chutí vašeho oblíbeného nápoje.

2️⃣ Mohu se o IRISH WHISKEY zrnková káva, 50g dozvědět více informací?

Ano můžete. IRISH WHISKEY zrnková káva, 50g – je skvělou volbou pro každého, kdo očekává kvalitu. S produktem si můžete být jisti, že dostanete to nejlepší, co trh nabízí. Produkt je vybraný s ohledem na potřeby Vás zákazníků. Věříme, že se stane vašim oblíbeným stejně jako u dalších spokojených zákazníků. Snažíme se být inovativní a vycházet vstříc požadavkům zákazníků. Objednejte si produkt ještě dnes a nechte se přesvědčit. Má EAN kód 00390050.

Kde produkt najdete a jaké má alternativy?

Zrnková káva ochucená 100% Arabica - Podobné produkty: KRÉMOVÉ SUŠENKY – zrnková káva, 100g, TOFFEE zrnková káva, 500g, VANILKOVO-OŘECHOVÁ zrnková káva, 500g, ČOKOLÁDOVO – MANDLOVÁ zrnková káva, 100g