Koopman Závěsný organizér na oblečení – 6 poliček Koopman 30 cm 120 cm 30 cm

359 

Katalogové číslo: 858beef7dfaf Kategorie:

Popis

Závěsný organizér do skříně je velkým pomocníkem při snaze o udržení pořádku ve skříni.Vejde se do každé skříně a nabídne Vám 6 poliček navíc. Organizér je lehký a skladný – jednoduše ho zavěsíte do vaší šatní skříně nebo na stojan na šaty. 
Pokud organizér nepoužíváte, nebo ho chcete přepravit, snadno se složí a v zavazadle zabírá jen minimum místa. Závěsný organizér je vyrobený z netkané textílie a vnitřní poličky jsou vyztužené kartonem.  Rozměry 30x30x120 cm.

Časté otázky

1️⃣ Kolik stojí Koopman Závěsný organizér na oblečení – 6 poliček Koopman 30 cm 120 cm 30 cm

Cena za Koopman Závěsný organizér na oblečení – 6 poliček Koopman 30 cm 120 cm 30 cm je 359 Kč. Víme, že si ceníte kvalitních výrobků, a právě to vám chceme nabídnout. U nás najdete to nejlepší, co trh nabízí v oblasti vašeho zájmu. Produkty jsou pečlivě vybrané, aby byly vždy vynikající kvality. Náš tým je složen z odborníků, kteří vám rádi poradí a pomohou vám najít to, co hledáte. S výrobky si můžete být jisti, že si přinesete do života opravdovou radost. Objednejte si ještě dnes a nechte se unášet vůní a chutí vašeho oblíbeného nápoje.

2️⃣ Mohu se o Koopman Závěsný organizér na oblečení – 6 poliček Koopman 30 cm 120 cm 30 cm dozvědět více informací?

Ano můžete. Koopman Závěsný organizér na oblečení – 6 poliček Koopman 30 cm 120 cm 30 cm – je skvělou volbou pro každého, kdo očekává kvalitu. S produktem si můžete být jisti, že dostanete to nejlepší, co trh nabízí. Produkt je vybraný s ohledem na potřeby Vás zákazníků. Věříme, že se stane vašim oblíbeným stejně jako u dalších spokojených zákazníků. Snažíme se být inovativní a vycházet vstříc požadavkům zákazníků. Objednejte si produkt ještě dnes a nechte se přesvědčit. Má EAN kód 858beef7dfaf.

Kde produkt najdete a jaké má alternativy?

BYTOVÉ DOPLŇKY - Podobné produkty: Koopman Úložný box textilní šedý 31x28x15 cm Koopman 15 cm 28 cm 31 cm, Koopman Ratanová lucerna NATUR Koopman 30 cm, GLASMARK Váza Leška 25cm GLASMARK 25 cm, Koopman Bambusová lucerna NATURAL Koopman 38 cm